Volkswagen Passat 3C – Wikipedia — Volkswagen Passat CC II

30 Апр 2015 | Author: | Комментарии к записи Volkswagen Passat 3C – Wikipedia — Volkswagen Passat CC II отключены


Volkswagen Passat CC II

Volkswagen Passat 3C

Sisällysluettelo

[ muokkaa | muokkaa wikitekstiä ]

sukupolven Passatin muotoilu täysin. Keulalle tuli jäähdyttäjän säleikkö ja lamppujen uudistui kokonaan, samoin koko muukin ulkoinen Samat muotoilulliset yksityiskohdat toistuneet myös muissa VW-malleissa. Ulkomitoiltaan Passat 3C ei ole muuttunut edellisestä mallista, poiketen 3C:n moottori on ja sen ansiosta keula on lyhentynyt ja pidentynyt, jolloin matkustamon ja tavaratila ovat kasvaneet. Passatin tavoiteltiin siirtyvän verran kohti Premium kuten Mercedes-Benz. Audi tai BMW .

3C-mallin Passatteja valmistetaan muassa Saksassa Emdenin Lisäksi autoja tehdään mm. Kaikki Variant-mallit valmistetaan Saksassa.

Volkswagen esitteli autonäyttelyssä vuoden 2006 Kiinan markkinoille tarkoitetun jota myydään Kiinassa Volkswagen Magotan . Kyseessä on sama auto mm. eurooppalaisen kanssa. Kiinalainen versio on lähtien varsin hyvin

Passat R36 [ muokkaa | muokkaa ]

Joulukuussa VW esitteli Essen Show :ssa R36:n, on tehokkain koskaan Passatissa moottori. Samalla auton Volkswagenin koskaan valmistama henkilöauto. Moottori on 3,6-litrainen FSI V6 joka tuottaa 300 hv. Moottori on kaksoiskytkimellä varustettuun DSG-vaihteistoon. on myös näyttävä helmasarja ja R18 -renkaat. Kojelauta on viimeistelty alumiinilla ja istuimet ovat mukaiset. Normaalivarustukseen kuuluu mm. ESP. Xenon -ajovalot, ilmastointi. lämmitetty tuulilasi ja turvatyynyä. Suorituskyvyksi ilmoitetaan km/h sedanilla 5,6 s ja Variantina 5,8 s. on rajoitettu 250 km/h:een. Markkinoille tulee vuoden 2007

Tekniikka [ muokkaa | muokkaa ]

Uudessa alustaratkaisussa (PQ46) on sijoitettu poikittain. Etujousituksessa McPherson -tuentaa, kun taas käytetään mm. Golf V :ssäkin Multilink-jousitusta.

Haldex-tekniikalla varustettu elektronisesti 4Motion -neliveto, on saatavilla eri moottorivaihtoehdon yhteydessä: 3.2 V6, 2.0 FSI ja 2.0 TDI (140 Tässä uusimman sukupolven voimasta välittyy normaalitilanteessa 90 % ja 10 % taakse. Yhteistyössä ABS — ja ESP avulla ääritapauksessa jopa voima voidaan välittää taka-akselille. Valmistajan ilmoituksen 3,2-litraisella moottorilla varustettu voi hinata jopa 2200 painoista perävaunua 12 astetta ylämäessä.

Moottorit [ muokkaa | muokkaa ]

Moottoreiksi uuden Passatin tulivat uudet FSI -koneet, 1.6 FSI, 2.0 FSI ja myöhemmin 2.0 Turbo Marraskuussa 2005 esiteltiin huippumalli 3.2 V6 FSI.

Interesting

Other articles of the category "CC":

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Volkswagen all cars catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about cars Volkswagen.